Kunstgras in voortuin Bunde

Kunstgras in voortuin Bunde
  • Kunstgras in voortuin Bunde
  • Kunstgras in voortuin Bunde
  • Kunstgras in voortuin Bunde

Kunstgras in voortuin Bunde

In de voortuin van dit huis in Bunde hebben wij een kunstgras gazon van EasyLawn geinstalleerd. Het betreft kunstgras Jolie 45 PU, dit is een hoog soort (45 mm)  en heeft als specifieke eigenschap dat er nauwelijks een 'vleug' in zit. Hierdoor is deze niet alleenvoor de achtertuin maar juist ook uitermate voor de voortuin geschikt.

Onderhoudsvriendelijk

Het onderhoudsarme karakter van kunstgras speelde mee bij het maken van de keuze. EasyLawn kunstgras is heel mooi en lijkt erg op echt gras. In de tuin, voor of achter, wordt kunstgras het meeste gebruikt. Los daarvan komt het product ook vaak voor op balkons, dakterrassen, in speeltuinen of wordt het gebruikt als putting green.

In deze tuin installeerden we een Jolie 45 PU kunstgras met verschillende soorten vezels, van verschillende kleuren, structuren en hoogtes. Het eindresultaat mag er zijn.

Bezoek onze showtuin in Bunde

Wilt u meer weten? In onze showtuin hebben wij alle soorten liggen, onze medewerkers vertellen u er graag meer over. Als u een sample wilt sturen wij u deze graag toe. 

 

Free

Vragen? Bel ons
043 358 0265

  • 10 jaar garantie
  • Zacht en voelt natuurlijk
  • Voor ieder budget
Bekijk assortiment

Kunstgras Maastricht

Heuts hoveniers
Pr. Ireneweg 6b
6241 GE Bunde

T. 043 358 0265
E. jos@heutshoveniers.nl

Route berekenen