Kunstgras showtuin in Bunde

Meer weten over het toepassen van kunstgras en de diverse kunstgras soorten? Hiervoor kunt u een afspraak maken in onze kunstgras showtuin. Er liggen diverse soorten gras in groot formaat en samples van het gehele assortiment. Ook bent u in de gelegenheid advies te vragen.

Kunstgras versus echt gras

Ons kunstgras lijkt net echt. Het grote voordeel is echter dat het geen water, mest en licht nodig heeft. U hoeft het ook niet te maaien. Het is bestemd tegen weersomstandigheden en daarmee slijt- en kleurvast. Geniet van een kunstgras gazon, het hele jaar door.

 

Vrijblijvende kunstgras offerte

Voor een vrijblijvende kunstgras offerte kunt u in de showtuin terecht. Maar hiervoor kunt u ook contact opnemen. Wij bieden kunstgras voor ieder budget. Kwaliteitskunstgras dat ook nog eens betaalbaar is! Indien nodig kan een specialist van EasyLawn ook de mogelijkheden van de locatie komen bekijken.

Openingstijden kunstgras showtuin

Wilt u langskomen in de showtuin in Bunde? Neem dan contact op en maak een afspraak. Wij zijn per mail of telefonisch bereikbaar, gedurende doordeweekse dagen van maandag t/m vrijdag van 9 uur tot 17 uur en op zaterdag van 10 uur tot 14 uur.

 

Free

Vragen? Bel ons
043 358 0265

  • 10 jaar garantie
  • Zacht en voelt natuurlijk
  • Voor ieder budget
Bekijk assortiment

Kunstgras Maastricht

Heuts hoveniers
Pr. Ireneweg 6b
6241 GE Bunde

T. 043 358 0265
E. jos@heutshoveniers.nl

Route berekenen