043 358 0265   |    jos@heutshoveniers.nl Showtuin: Pr. Ireneweg 6b | 6241 GE Bunde
Gratis staal aanvragen

Kunstgras bestellen

Kunstgras bestellen Maastricht? Ga naar het online kunstgras bestelformulier en vul het type gras, de hoeveelheid en uw persoonsgegevens in. Vergeet ook andere details niet. Heeft u specifieke wensen, ook wat betreft de aanleg? Geef deze dan aan. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen nemen wij contact op met u.

Bestel gras in de showtuin

Een andere mogelijkheid is het kunstgras te bestellen in onze showtuin in Maastricht. Wilt u hier langskomen? Maak dan een afspraak voor een bezoek, wij zijn hier namelijk niet altijd aanwezig. U kunt dan op uw gemak de diverse grassen zien en voelen. Zo krijgt een echt goede indruk van het zachte en sterke kunstgras.

Vragen over het bestellen?

Zijn er vragen over het bestellen van kunstgras of heeft u vragen over de geplaatste bestelling? Bel of mail dan met EasyLawn. Een van onze hoveniers helpt u adequaat verder. Wellicht wilt u nog wat meer informatie inwinnen. Heeft u ook nagedacht over de aanleg? Dit kunt u zelf doen of u maakt gebruik van onze kunstgras legservice in Maastricht en de regio.

Kunstgras, ook voor kinderen en huisdieren

Kunstgras is ook geschikt voor kinderen en huisdieren, daar het zacht is en geen schadelijke materialen bevat. Optimaal comfort en gemak dus voor mens en dier! En ook nog eens milieuvriendelijk.

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2023 Easylawn Kunstgras