043 358 0265   |    jos@heutshoveniers.nl Showtuin: Pr. Ireneweg 6b | 6241 GE Bunde
Gratis staal aanvragen

Kunstgras legservice Maastricht e.o.

Voor de aanleg van kunstgras maakt u gebruik van de kunstgras legservice van EasyLawn. Op afspraak komen één of meerdere hoveniers langs en regelen de aanleg van begin tot eind. Hoe gemakkelijk wilt u het hebben? Betaalbaar kunstgras met 10 jaar garantie, dat keurig netjes opgeleverd wordt.

Kunstgras zelf leggen?

Wilt u het gras liever zelf leggen? Daarvoor hebben wij een tweetal instructies gemaakt. De kunstgras leginstructie en de legvideo onderaan deze pagina. Hierin wordt stapsgewijs weergegeven hoe het volgende werkt:

  • Voorbereiden en aanbrengen ondergrond en valdemping.
  • Aanleg kunstgras en het verbinden van de matten.
  • Alles bijsnijden, eventueel ook om beplanting en objecten heen.

 

Professioneel en betrouwbaar

Doet u zaken met kunstgras Maastricht, dan kiest voor een betrouwbare en professionele hovenier. Wij hebben ruime ervaring en alle kunstgras specialisten gaan met zorg te werk. Van kleine tot grote projecten, wij leggen het kunstgras degelijk en duurzaam.

Een kunstgras gazon zelf leggen?

Legt u het gazon liever zelf? Lees dan de kunstgras leginstructie en bekijk onderstaande legvideo. Hierin zijn alle stappen zorgvuldig opgenomen. Wanneer u beide instructies gebruikt, kunt u het gras prima zelf leggen. Bespreek dit vooraf even met ons.

 

Zelf installeren:

Wilt u zelf kunstgras installeren? Bestel dan het kunstgras bij uw kunstgras specialist en volg de leginstructies op deze pagina. Het is belangrijk om deze leginstructies aan te houden en de juiste materialen te bestellen/gebruiken, zo voorkomt u ongewenste problemen en behoudt u uw garantie.
5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2023 Easylawn Kunstgras